Kom og hør!

Kalender 2024

15 MAJ 2024 kl. 19.30: Koncerten, Ollerup Efterskole, Vester Skerninge
LYKKEN KOMMER I BØLGER – 16 MAJ 2024 kl. 19.00: Gislev Kirke, Gislev
LYKKEN KOMMER I BØLGER – 26 MAJ 2024 kl. 15.00: Bellevue Teater, Klampenborg
LYKKEN KOMMER I BØLGER – 2. JUNI 2024 kl. 15.30: Vandtårnet, Brønshøj
19/6 – Midsommerkoncert i Hellebæk kirke kl. 21
GRATIS
Torsdag d. 20/6 – Åkirkeby Kirke kl. 20.00 – Rø Kirke kl. 22.00 (solhvervs-koncert)
GRATIS
Fredag d. 21/6 – Rønne Kirke kl. 20.00
GRATIS
Lørdag d. 22/6 – Gudhjem Kirke kl. 19:30
GRATIS
Søndag d. 23/6 – Nexø Kirke kl. 14:00
GRATIS

Kalender 2023

Julekoncert d. 7 dec kl. 19:00 i Egtved

Billetter til Egtved via telefon: Tlf. 75 55 11 06

Ungklang på Slottet – 14 dec 2023 kl. 19:30 – 21:30

Igen i år er vi glade for at kunne præsentere UNGKLANG på Slottet i samarbejde med Kulturpuljen i Gentofte.

Det er allerede nu muligt at købe billetter til årets julekoncert, der traditionen tro afholdes i den smukt pyntede Riddersal.

Sidste års julekoncert blev udsolgt i løbet af en uge og vi måtte derfor lave en ekstra koncert – så skynd dig endelig at købe billetterne allerede nu.

Ungklang er et et kunstnerisk fællesskab, som udnytter deres individuelle styrker til at skabe et stærkt, unikt fælles udtryk og produkt. I UngKlang er venskab fundamentet, hvilket afspejles i deres arbejde.

Ungklang er både skabende og udøvende, idet de selv komponerer og arrangerer en stor del af deres repertoire.

Det vil være muligt at nyde et glas gløgg i slottets hyggelige kælderbar allerede fra kl. 18.

Lørdag 16. dec. 2023 | Helsingør Theater – Den Gamle By, Aarhus C
Kom med, når vokalensemblet UngKlang inviterer indenfor til magiske juletoner. UngKlang er et ungt og selvstændigt ensemble, der i deres unge alder allerede har mere end 15 års erfaring inden for kor og klassisk musik. Med et alsidigt repertoire vil tankerne forhåbentlig blive ledt hen på både kulde, frost, magi og mystik. En julekoncert med et tvist, som gerne udfordrer publikums forventninger til, hvad en klassisk julekoncert indeholder. I år har UngKlang inviteret kontrabassist Thora Jæger med på scenen, og scenografien er lavet i samarbejde med florist Mathilda Nansen, der står bag konceptet ‘Rhodflowers’.

Information om arrangøren:

Train Toldbodgade 6, 8000, Århus C, Danmark

Eventinformation

Unummererede pladser

Julekoncert med Ungklang 2023, 17 dec, kl. 13.30 og igen kl. 16.30

I ensemblet UngKlang er nøgleordet “kontrast”. Og netop kontrast er også det gennemgående tema for ensemblets julekoncerter i 2023. Til en julekoncert med UngKlang kan du forvente en koncertoplevelse, der både vil indeholde velkendte juleklassikere og alternative, kontrastfyldte toner, arrangeret og skrevet af ensemblets egne sangere. I UngKlang leges der altid med publikums forventninger om, hvad og hvordan et klassisk pigekor er og lyder. Udover det musikalske, vil koncertens visuelle koncept også lede tankerne hen på kulde, jul og lys i mørke.

UngKlang er et musikalsk fællesskab med ni unge kvinder i alderen 22-24 år. Trods deres unge alder, har de allerede et flot og bredt CV og mere end 15 års erfaring i at synge sammen, blandt andet som sangere i DR Pigekoret.

Sidste jul udsolgte julekoncerten med Ungklang meget hurtig og vi havde mere end 100 på venteliste. Derfor har Musikforeningen på Folke Bernadottes Allé bedt ensemblet om at i år give os to koncerter på samme dag, men der er stadig begrænset med pladser så skynd jer at sikre dig en billet!

UngKlang er blandt andet kendt fra tv-programmer som TV2’s “De største øjeblikke”, mindehøjtideligheden for ofrene i Fields og var i 2022 også så heldige, at optræde for daværende præsident for USA, Barack Obama.

Musiker: Thora Kidon Jæger
Visuelt samarbejde: Rhodflowers

Kirkens hyggelige café holder som altid åben i pausen og til julekoncerten findes mulighed at købe Glögg og svenske luciaboller.

Arrangør: Musikforeningen på Folke Bernadottes Allé                                                  Folke Bernadottes Allé 4, (Svenske Gustafskirken)
2100 København Ø

Julekoncert med Ungklang 2023, 20. dec, kl. 20.00

Kom med, når vokalensemblet UngKlang inviterer indenfor til magiske juletoner. En julekoncert med et tvist, som gerne udfordrer publikums forventninger til, hvad en klassisk julekoncert indeholder.
I år har UngKlang inviteret kontrabassist Thora Jæger og florist Mathilda Nansen med på scenen.

Koncerten er arrangeret af Hyltebjerg Kirke og afholdes i Emmauskirken, Peter Bangs Vej 3C, Frederiksberg. Billetpris: 75 kr.

Fredag den 24 november kl 15 synger vi en koncert på Askov Højskole i Vejen ifm. deres kursus “musik på tværs”.

🍂 UngKlang kommer til Jylland 🍂

Koncerten har et blandet repertoire med både nye selvarrangerede satser og gamle danske klassikere. OG så er det jo tæt på december, så vi tager også en håndfuld julesange med 🎄🎶
Det bliver smukt, og vi håber at se jer 🤎
14. – 30. september – SORT/HVID, STALDGADE 26-30, 1699 KØBENHAVN V

Cecilie Linds hyldede roman Pigedyr, der vender Nabokovs storklassiker Lolita på hovedet, bliver til musikalsk scenekunst i samarbejde med kvindekoret UngKlang. Med 7 kvindestemmer på scenen afslører vi hjørne for hjørne de tilslørede afkroge af den unge piges indre i et grænseløst værk af utæmmet lyrik og musik.

10-13 Maj – Bådteatret i København

SPRÆNG danseteater og UngKlang vokalensemble med deres nye musikforestilling “Lydbilleder”, som spilles på Bådteatret d. 10/5-2023 til d. 13/5-2023.

Kalender 2022

Torsdag d. 8. december 19:30 Charlottenlund slot

Julekoncerter

Mandag d 5. december Virum kirke

Julekoncerter

Søndag d. 4 december, den svenske kirke på Østerbro

Julekoncerter

14., 16., 17., 18. september
Frederiksberg festspil
Frederiksberg
16., 18., 20. august
Koncertforestilling turné med Spræng danseteater

Vi har sammen skabt et univers, hvor musik, sang og dans smelter sammen. Kirkerummenes flotte akustisk fyldes af nordiske klange; et repertoire, som er en blanding af skandinaviske kompositioner og egne arrangementer.

Koreografien er inspireret af bevægelser fra naturen – som når nordlysets farver flyder over himlen ✨

Vores koncertforestilling tager afsæt i vores fælles baggrunde indenfor klassisk sang og ballet – og med disse koncerter forsøger vi at bryde med den gængse opfattelse af klassisk musik og dans.

København og Aarhus
Menu